Kärlekens ABZ

2009-07-24
16:45:30

Är en bok som jag köpte på gårdsloppis i Torsåker.
 Den är skriven av ett par danska psykologer i början av 60-talet och är som ett lexikon över kärlek, sexuella problem och förklaringar. 20 spänn.
Här kan man lära sig spännande saker må ni tro.
Just nu läser jag om ämnet homosexualitet.
Här är ett smakprov:

"Homosexualitet kan uppstå i fängelser, internat, i krig, på fartyg, på nordpolsexpeditioner och vid andra tillfällen då avsaknad av kvinnligt sällskap blir stor och onani i längden en alltför tam lösning. Det är de fall då det inte finns någon möjlighet till samvaro med det andra könet. Men vi kan också föreställa oss en själslig spärr. Om en människa av psykiska orsaker inte kna tänka sig att bli tillfredställd av någon som hör till det andra könet, så är han dock fortfarande en människa som längtar efter intim medmänsklig kontakt. Onani täcker inte det behovet och då erbjuder homosexualoiteten en utväg. Det är kanske så att pojkar so vuxit upp med ångest, rädsla och avsky för flickor kan "förföras" till varaktig homosexualitet. Men i så fall har de aldrig varit människor med alla valmöjligheter vilka genom förförelse har letts in på en annan bana. De har tvärtom varit människor för vilka den annars mest lockande möjligheten har varit mindre lockande."

Jag har även läst om sedlighetssårande, alltså att blotta sitt könsorgan offentligt.
Till det finns det också en illustration.
Bredvid bilden står det:
"Många kvinnor och barn blir skrämda av en exhibitionist som den här. Men han gör ingenting annat, han angriper inte. Från psykologisk synpunkt är han en människa som tigger om att bli accepterad." 


Kommentarer
Postat av: Anna SJÖDIN

JAG KOMMER HEM IMORNKVÄLL !!

och sen ljusdal på onsdag sen gäävle! är du hemma?

pusspusspusss bästa

2009-07-27 @ 22:30:06
URL: http://toftesgate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0